Informatie over Entresolvloeren

 

Trappen

De entresolvloeren kunnen worden voorzien van één of meerdere trappen. Standaard passen we steektrappen van 45° toe. De stalen trappen bestaan uit UNP trapbomen met daartussen stalen verzinkte persroosters 900x230mm. Aan weerzijden worden de trappen voorzien van een leuning bestaande uit stalen verzinkte buizen met buisklemmen (heup- en knieregel). De leuningen zijn ook leverbaar in gelaste kokerprofielen in dezelfde kleur als de trapbomen.

 

Hekwerk

De open zijden van de entresolvloer kunnen worden voorzien van hekwerk. Dit hekwerk bestaat uit de stalen verzinkte buizen met buisklemmen (heup- en knieregel) met een senzimir verzinkte schoprand van hoog ca. 120mm.

 

Pallet opzetplaatsen

In het hekwerk kan een pallet opzetplaats aangebracht worden. Een pallet opzetplaats heeft een breedte van ca. 1,50 m en is diep ca. 1,20 m. Aan beide zijden van de pallet opzetplaats wordt er teruglopend hekwerk aangebracht. Tussen beide uiteinden van dit hekwerk wordt er een ketting bevestigd. 

 

Zetwerk afwerking

Wanneer de entresolvloer naast bestaande wanden wordt geplaatst, zullen de vloerplaten zo dicht mogelijk tegen de bestaande wanden worden geplaatst. Er zal echter altijd een kleine opening blijven tussen de entresolvloer en de bestaande wanden. Wij bieden de mogelijkheid om deze ruimte af te dichten met op maat gemaakte stalen zetwerken dik 1,50 mm met een breedte van maximaal ca. 300mm.

Roosters

We bieden geen roostervloeren aan, maar het is wel mogelijk om (ventilatie-/rook-) roosters in de entresolvloeren te plaatsen. Dit zijn stalen verzinkte roosters met een afmeting van ca. 1500x820mm.